1 Mayıs 2013 Çarşamba

   BENDE YAPMAK İSTİYORUM :)
  Bloglarda gördüğüm çekilişlere bayılıyorum tanımadığın insanlarla hediyeleşmek tanımadığın birinde bir gülümsemeye neden olmak güzel bişey o yüzden benimde çok hoşuma gidiyor bu çekilişler. Ben de bir çekiliş düzenlemek istiyorum ama hedefim 50 kişi umarım o zamana kadar bekleyebilirim :) Biraz sabırsız bir kişiliğim var napayım . 50 kişi olurmu acaba olur dimi şansa artık :) Çekilişlerde ben pek şanslı değilim ama yinede katılmaya çalışıyorum çekilişlere katılan herkese booooollllll boooolllll şans diliyorum :D

6 yorum:

  1. Hayırlı olsun . Olur olur birazcık sabret . Bende 100 kişiyi hedefledim fakat 93 de kaldım :-)) hayırlısı bakalım. İzleyicinim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim seninde 100 olur sende 100 bişey kalmamış bende daha 100 olmasına çooooookkkk var dediğin gibi hayırlısı bakalım :)

      Sil
  2. çok mutlu oldum çokkkkk anlatamam yani mutluluğumu çok güzel bi moral oldu bu bana :) çok teşekkür ederim güzel hediyeler için

    YanıtlaSil
  3. umarım canım bizde 50 leri 500 leri görürüz:)

    YanıtlaSil
  4. umarım canım ama ben çekiliş yapmak için 50 kişiyi bekleyemicem bikaç bişey aldım onları toparlayıp fotolarla en kısa zamanda bende çekiliş yapıcam kendinin ruh doktorunun yaptığı çekilişi kazanınca öyle mutlu oldumki bende birilerini mutlu etmek istiyorum bakalım nolcak :)

    YanıtlaSil