2 Kasım 2013 Cumartesi

                                   1 KASIM BENİM DOĞUM GÜNÜM :)
     
        Dün benim doğum günümdü  hastanede çalışıyodum yani izinli değildim ama iyi ki de çalışıyomuşum.Öncelikle sabah eşim banyodaki aynaya minik bir not yazıp yapıştımış görünce öyle mutlu oldum ki :) 
Tabi bununla kalmamış bana çok güzel bir de kahvaltı sofrası hazırlamış :)
(Aramızda kalsın iyi ki hazırlamış yoksa iş yerinde o kadar yoğunduk ki ee adı üstünde yoğun bakım :D ama cidden aç kalacakmışım nerdeyse)
Sonra da servise çok güzel bir çiçek buketi göndermiş çokçok çok güzeldi fotoğrafı yok malasef fotoğraf makinamız bozuk ama güller ve kır çiçekleri vardı. Sevgili servis arkadaşlarımda bana sürpriz hazırlamış ve pasta mumlar serviste küçük bir doğum günü kutlaması çok güzeldi benim için.Akşam kapıyı açtım eşim elinde mumları yanan kalpli bir  pasta  ile karşımda duruyor çok şaşırdım bi o kadar da mutlu oldum.Eşimle beraber yemeğe gittik öncesinde hediyemi verdi tabi o da ayrı bir mutluluk :)
Benimde artık akıllı telefonum var heyooo 
Çok mutlu olduğum benim için çok güzel bir doğum günüydü Allah herkese hayrılı güzel bir hayat nasip etsin inşallah :) Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese çok teşekkür ederim :)

4 yorum:

  1. Hayırlı olsun tatlım telefonun :) Dogum gunun de kutlu olsun :) Çekilişime beklerim http://mervelil.blogspot.com/2013/10/dogal-pazarla-2-kisiye-hediyelerim-var.html

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. nice mutlu yıllara ;) telefonunu güzel günlerde kullanman dileğiyle maşallah pek bir sevilen kişi olunca sürpriz kutlamalarının sonu gelmemiş.. bende kasım doğumluyum kasım ayını da çoook severim..burçdaşmısız ;)
    Benim blogumada beklerim ..

    YanıtlaSil
  4. Güzel yorumun için teşekkür ederim :)
    Bloguma hoşgeldin bende gelirim tabiki davet almışım gelmezmiyim :) Burçdaşım :)

    YanıtlaSil